Alte servicii

Mentenanta | Suntem pregatiti sa acordam asistenta tehnica necesara functionarii in conditii optime, prin interventii service si prin revizii periodice, a suprafetei de gazon artificial, montata pe terenul de sport.

 

Revizia periodica a suprafetei de gazon artificial va cuprinde in principal urmatoarele lucrari:


- verificrea lipiturilor de imbinare a suprafetei de gazon artificial si a liniilor de marcaj;
- periajul suprafetei de gazon artificial pentru inlaturarea deseurilor, a firelor rupte din gazon si renivelarea nisipului si/sau a granulelor de gauciuc;
- verificarea stratului de nisip si granule de cauciuc.

La finalul interventiilor sau reviziilor, se va proba in prezenta beneficiarului sau a reprezentantilor acestuia suprafata de gazon artificial asupra careia s-a intervenit pentru a se constata functionalitatea in conditii optime a terenului de sport.


CERERE OFERTA

Print logo | Personalizare logo pe terenul tau de sport.

 

Printr-o tehnologie inovatoare acum se poate crea propriul tau logo, desen sau text direct in structura suprafetei de gazon artificial.


Fara lipituri sau alte imbinari, se realizeaza dintr-o singura bucata pastrand cele mai mici detalii pana la o dimensiune de 9 x 4 metri.

Unde se pot folosi ?!?!.... atat in interior cat si in exterior, si pot fi aplicate pe terenurile de sport, integrate direct in terenl de gazon artificial, locuri de joaca, garduri si pereti despartitori, pardoseli, incinte comerciale si chiar la intrarea in casa ta .


CERERE OFERTA